SOLIDARITAT AMB ELS TANCAMENTS AL PAÍS VALENCIÀ

 

ENLLAÇATS NO ACATEM DÓNA SUPORT A LA CRIDA DE LA PLATAFORMA PROU I, AMB ENLLAÇATS PER LA LLENGUA, L’ASSEMBLEA GROGA DEL PRINCIPAT I LA MAREA VERDA DE LES BALEARS, LA FA EXTENSIVA A TOTS ELS PAÏSOS CATALANS.

El proper 29 de Març donem veu a la lluita del País Valencià i la Plataforma PROU, llegint i difonent el seu manifest.

La Plataforma PROU, del País Valencià, anuncia una sèrie de tancaments i d’actes que es duran a terme a les escoles properament en defensa de l’Educació Pública i contra el tancament de línies educatives en valencià, la LOMQE i les retallades.

Des d’Enllaçats NO Acatem i Enllaçats per la Llengua, juntament amb L’Assemblea Groga del Principat i la Marea Verda de les Illes Balears, fem extensiva aquesta acció a la resta de Països Catalans.

DES DE LES BALEARS:

Ahir a una reunió del Grup de Treball Unitari de Mallorca l’STEI va explicar la situació actual de les Escoles del País Valencià. El sindicat STEI, en contacte permanent amb l’STEPV Intersindical Valenciana i la Plataforma PROU, també va informar que, en primer lloc, farà saber a tots els centres de les illes Balears el que està passant al País Valencià. En segon lloc, va proposar fer una concentració simbòlica de suport divendres dia 28 de març, així ells, allà, als actes de dia 29M, ja podran dir que tenen el suport de Sindicats d’Educació representants dels docents de les Illes i d’entitats i organitzacions representatives dels pares i mares de Mallorca, de les associacions de directors d’Infantil i Primària, de les Cooperatives d’Educació, etc.

A la reunió d’ahir, a part del nostre sindicat, l’STEI de Mallorca, Menorca i les Pitiüses (Eivissa i Formentera), també aconseguírem el suport de la FAPA Mallorca, de l’Associació de directors d’infantil i primària (ADIPMA), de FETE-UGT, de les Cooperatives d’Ensenyament, que són centres molt lligats a l’ensenyament en català, de l’Assemblea de mestres i professors en català de les Illes Balears i del Fòrum Musicae.

També comptarem amb el suport d’ Ensenyants Solidaris, Dones Educadores i d’Enllaçats per la Llengua (amb organitzacions de tots els PPCC) si hi ha més adhesions us les comunicarem aviat.

La concentració simbòlica la farem davant l’estàtua de Ramon Llull al Monestir de la Real, un lloc emblemàtic de defensa del territori, la llengua i la cultura catalana. Amb una pancarta amb els logos dels adherits, el llaç d’Enllaçats i el logo de la Plataforma Prou del País Valencià.

STEI Illes Balears.

Quaranta casos greus d’agressions per haver parlat en català

http://noacatem.blogspot.com.es/2014/01/quaranta-casos-greus-dagressions-per.html

Escola Valenciana obté el Premi Internacional LINGUAPAX 2014

http://noacatem.blogspot.com.es/2014/03/escola-valenciana-obte-el-premi.html

MOBILITZACIÓ. 29 de març: nova manifestació pel manteniment de les unitats i les escoles

http://noacatem.blogspot.com.es/2014/03/mobilitzacio-29-de-marc-nova.html

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s